Untul se freaca spuma cu zaharul, praful de scortisoara si coaja rasa de lamaie. Se includ pe rand galbenusurile si faina. Din acest aluat se coc 2-
Untul se freaca spuma cu zaharul, praful de scortisoara si coaja rasa de lamaie. Se includ pe rand galbenusurile si faina.
Din acest aluat se coc 2-3 blaturi. Se ung intre ele cu
marmelada preparata din cateva mere fierte cu zahar si scortisoara.
Ultima foaie se decoreaza cu albusurile frecate cu zahar si cu dulceata pana se ingroasa bine. Dureaza cam
1/2 ora.
Aceasta crema se aranjeaza in diferite forme pe tort.
Se poate servi cu inghetata sau frisca. Alte retete recomandate:

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii