Untul se freaca spuma cu zaharul, praful de scortisoara si coaja rasa de lamaie. Se includ pe rand galbenusurile si faina. Din acest aluat se coc 2-
Untul se freaca spuma cu zaharul, praful de scortisoara si coaja rasa de lamaie. Se includ pe rand galbenusurile si faina.
Din acest aluat se coc 2-3 blaturi. Se ung intre ele cu
marmelada preparata din cateva mere fierte cu zahar si scortisoara.
Ultima foaie se decoreaza cu albusurile frecate cu zahar si cu dulceata pana se ingroasa bine. Dureaza cam
1/2 ora.
Aceasta crema se aranjeaza in diferite forme pe tort.
Se poate servi cu inghetata sau frisca. Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii