Blatul Se amesteca migdalele pisate cu zaharul si faina si din compozitia obtinuta. Se coc doua foi care dupa racire se umplu cu crema. Crema Se bat
Blatul
Se amesteca migdalele pisate cu zaharul si faina si din compozitia obtinuta.
Se coc doua foi care dupa racire se umplu cu crema.
Crema
Se bat albusurile cu zaharul, dupa care se include usor marmelada.
Se imbraca tortul cu frisca si se garniseste cu crema de caise si migdale prajite.
Se pot face flori - mijlocul din crema, iar petalele din migdale albe oparite in prealabil.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii