Tort de migdale cu crema de caise

Blatul Se amesteca migdalele pisate cu zaharul si faina si din compozitia obtinuta. Se coc doua foi care dupa racire se umplu cu crema. Crema Se bat

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Blatul
  • 100 g migdale curatate si macinate
  • 100 g zahar pudra sau tos pisat
  • o lingurita faina
  • Crema
  • 3 linguri zahar
  • 3 albusuri
  • 3 linguri marmelada
  • Garnitura
  • frisca
  • crema de caise
  • migdale prajite

Mod de preparare

Blatul

Se amesteca migdalele pisate cu zaharul si faina si din compozitia obtinuta.

Se coc doua foi care dupa racire se umplu cu crema.

Crema

Se bat albusurile cu zaharul, dupa care se include usor marmelada.

Se imbraca tortul cu frisca si se garniseste cu crema de caise si migdale prajite.

Se pot face flori - mijlocul din crema, iar petalele din migdale albe oparite in prealabil.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc