Se freaca untul cu zaharul, zaharul vanilat si galbenusurile pana devin cremoase si zaharul nu se mai simte. Albusurile se bat bine cu un strop de sa
Se freaca untul cu zaharul, zaharul vanilat si galbenusurile pana devin cremoase si zaharul nu se mai simte. Albusurile se bat bine cu un strop de sare si se aduga la galbenusuri amestecand usor. Se aduga faina amestecata cu cocosul ras si praful de copt si se amesteca bine. Aluatul se toarna intr-o tava unsa cu unt si tapetata cu faina.Se da la cuptorul incalzit in prealabil la 160 grade C timp de aproximativ 30 minute. Se pune la racit pe un gratar.Se taie blatul in 2 felii Se prepara o budinca dupa indicatiile de pe plic. Se unge blatul cu un strat subtire de budinca. Se asaza piersicile apoi se ung piersicile cu un alt strat subtire de budinca. Se acopera cu celalalt blat. Deasupra se unge cu restul de budinca peste care se asaza feliile de piersici. Se pregateste o gelatina tot dupa indicatiile de pe pliculet. Se intinde peste piersici cu ajutorul unei linguri, incepand din mijlocul tortului. Se decoreaza cu frisca.
Se decoreaza cu frisca, se pune la rece, iar la servire se taie felii.
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii