Se prepara crema: se freaca galbenusurile cu zaharul si se adauga incet esenta de cafea. Separat se freaca untul in care se adauga usor compozitia cu
Se prepara crema: se freaca galbenusurile cu zaharul si se adauga incet esenta de cafea. Separat se freaca untul in care se adauga usor compozitia cu esenta de cafea. Pe o farfurie de tort se asaza in rind de piscoturi in forma rotunda sau patrata, dupa dorinta, se stropesc cu rom si se acopera cu un strat de crema presarata cu nuci. Se asaza iarasi piscoturi, apoi crema, repetindu-le pina se termina Se imbraca tortul cu un strat de crema si se presara cu nuci.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii