Topim untul, apoi il tragem de pe foc si adaugam bucati de ciocolata. Amestecam pana obtinem o crema mata. Batem o spuma din galbenusuri de ou cu zaha
Topim untul, apoi il tragem de pe foc si adaugam bucati de ciocolata. Amestecam pana obtinem o crema mata. Batem o spuma din galbenusuri de ou cu zahar, apoi incorporam crema de ciocolata, faina, coaja rasa de portocale, iar la urma, spuma din albusuri de ou. Compozitia se toarna intr-o forma pentru tort unsa cu unt, apoi se coace aprox. o jumatate de ora la 180 de grade. Se lasa sa se raceasca si se unge cu un strat subtire de gem de portocale, apoi se presara cu ciocolata rasa pe razatoarea mare.
Alte torturi recomandate:
Diplomat
Ciocolata
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseSosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...
Sos de mere cu smantana O zama simplu de preparat, aproape ca se face singura. Principalul este sa ai ingrediente de calitate. Doar fasolea...
Zama de fasole verde cu afumatura proaspataPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii