Topim untul, apoi il tragem de pe foc si adaugam bucati de ciocolata. Amestecam pana obtinem o crema mata. Batem o spuma din galbenusuri de ou cu zaha
Topim untul, apoi il tragem de pe foc si adaugam bucati de ciocolata. Amestecam pana obtinem o crema mata. Batem o spuma din galbenusuri de ou cu zahar, apoi incorporam crema de ciocolata, faina, coaja rasa de portocale, iar la urma, spuma din albusuri de ou. Compozitia se toarna intr-o forma pentru tort unsa cu unt, apoi se coace aprox. o jumatate de ora la 180 de grade. Se lasa sa se raceasca si se unge cu un strat subtire de gem de portocale, apoi se presara cu ciocolata rasa pe razatoarea mare.
Alte torturi recomandate:
Diplomat
Ciocolata
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaO reţetă românească pe care am pregătit-o de nenumărate ori, doar ca nu am scris reţeta. Sunt convinsă că...
Piftie de porc/racituriGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii