Se foloseste un blender sau mixer si "bate" porumbul cu lapte si oua. Daca nu ai un blender, dai pe razator (parte mai subtire). Se amesteca zaharul
Se foloseste un blender sau mixer si "bate" porumbul cu lapte si oua. Daca nu ai un blender, dai pe razator (parte mai subtire).
Se amesteca zaharul si unt (daca vrei si cu unt), si pune intr-un tava cu putin ulei.
Se pune in cuptor 140 grade C 1 ora, si plus 30 minute 170 grade C.
Pofta buna!
Reteta Tort de porumb a fost propusa de Patyortiz pe forum culinar.ro
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agrise Poate inlocui si o cina .Poate merge si in caserola la serviciu . Gustoasa si hranitoare .
SALATA CU RUCOLA , TON SI OUAPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii