Blat: albusurile se bat spuma, iar galbenusurile se freaca cu zaharul, apoi se adauga peste albusuri si se pune faina cu praful de copt si vanilia. Se
Blat: albusurile se bat spuma, iar galbenusurile se freaca cu zaharul, apoi se adauga peste albusuri si se pune faina cu praful de copt si vanilia. Se unge tava cu unt si faina si se baga la cuptor compozitia.
Crema: se freaca ouale intregi cu zaharul apoi se pune faina. Laptele se fierbe, se raceste, se pun ouale peste lapte la foc mic, se amesteca continuu, cand e aproape gata se pune coaja de la lamaie intreaga si untul.
Blatul se scoate si se lasa la racit, se taie in 3 parti egale, se insiropeaza si se umplu cu crema. Se orneaza cu fructe sau frisca.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii