Pentru foile de blat, albusurile se bat bine pana devine spuma tare. Se adauga zaharul pudra cu vanilia, nucile macinate si faina. Se coc separat 3 f
Pentru foile de blat, albusurile se bat bine pana devine spuma tare. Se adauga zaharul pudra cu vanilia, nucile macinate si faina.
Se coc separat 3 foi si se umplu cu crema.
Pentru crema, galbenusurile cu zaharul vanilat se amesteca bine si se fierb pana ce compozitia se ingroasa. Cand s-a racit se includ untul proaspat batut bine si ciocolata rasa.
Tortul se umple si se imbraca cu crema, garnisindu-se cu ciocolata rasa.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete dulciuri:
Prajitura Negresa
Prajitura cu crema de ciocolata
Tarta cu mere si crema de vanilie
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verde
Comentarii