Ouale, zaharul si laptele se bat pe aburi pana se ingroasa si capata consistenta mierii. Gelatina se dizolva in sucul de ananas, dupa care se amesteca
Ouale, zaharul si laptele se bat pe aburi pana se ingroasa si capata consistenta mierii. Gelatina se dizolva in sucul de ananas, dupa care se amesteca cu primacompozitie cat este calda i se amesteca in continuare pana se topeste bine gelatina, si incepe sa se ingroase.Dupa ce s-a racit compozitia de mai sus, se adauga frisca bine batuta.
Se toarna in forme si se da la frigider pana a doua zi. Se serveste a doua zi, cu multa frisca deasupra.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii