Tort Diplomat

Gelatina se pune la inmuiat cu sucul din compot si se pune la fiert pina se dizolva gelatina si se leaga apoi se lasa la racit. Ouale intregi frecate

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 1 cana si jumatate de lapte
  • 1 cana cu zahar
  • 8 lingurite de gelatina
  • 800 g smantana
  • 1 compot ananas
  • 1 pachet piscoturi

Mod de preparare

Gelatina se pune la inmuiat cu sucul din compot si se pune la fiert pina se dizolva gelatina si se leaga apoi se lasa la racit.

Ouale intregi frecate cu zaharul si cu laptele se dau la foc mic si se amesteca continuu pana dispare spuma si se ingroasa apoi se da la rece. Smintana se face frisca si se amesteca cu gelatina racita apoi cu crema (din oua, lapte si zahar). Se incorporeaza fructele stoarse din compotul de ananas. Se tapeteaza o tava cu folie de celofan si se toarna compozitia. Deasupra se aseaza un strat de piscoturi. Se da la rece. Dupa ce a stat la racit 4-5 ore se intoarce tava pe un platou si se dezlipeste usor folia de celofan.
Se orneaza cu frisca si fructe

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei
Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba
Placinta cu dovlecei

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Placinta cu dovlecei
Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi
Cele mai apreciate rețete
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga
1
Mancaruri cu ciuperci

Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga

Sa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...

Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga
Parteneri
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-Pot
Bucataras.RO

Pernite cu piersici la slow cooker Crock-Pot

Când vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...

Pernite cu piersici la slow cooker Crock-Pot
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa