Tortul dimplomat se rastoarna pe un platou si se serveste ornat cu frisca si ciocolata. Este un desert delicios.
Pentru tortul Diplomat cu ananas se bat galbenusurile cu zahar pe baie de aburi, pana se face ca o smantana groasa, apoi separat se inmoaie gelatina in zeama de la compot. Dupa ce se raceste crema de oua, se adauga gelatina, frisca, fructele taiate cubulete si albusurile batute spuma. Se pune in tava celofan sau nylon, se toarna compozitia cu fructe cu tot si se lasa la rece.
Tortul dimplomat cu ananas se rastoarna pe un platou si se serveste ornat cu frisca si ciocolata.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii