Tort Diplomat cu ananas

Tortul dimplomat se rastoarna pe un platou si se serveste ornat cu frisca si ciocolata. Este un desert delicios.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 g smantana
  • 8 oua
  • 400 g zahar
  • 2 linguri de gelatina
  • piscoturi
  • vanilie
  • stafide
  • ananas
  • portocale si
  • banane

Mod de preparare

Pentru tortul Diplomat cu ananas se bat galbenusurile cu zahar pe baie de aburi, pana se face ca o smantana groasa, apoi separat se inmoaie gelatina in zeama de la compot. Dupa ce se raceste crema de oua, se adauga gelatina, frisca, fructele taiate cubulete si albusurile batute spuma. Se pune in tava celofan sau nylon, se toarna compozitia cu fructe cu tot si se lasa la rece.


Tortul dimplomat cu ananas se rastoarna pe un platou si se serveste ornat cu frisca si ciocolata.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori