Tortul Diplomat este delicios. Pentru a prepara acest tort diplomat aveti nevoie de oua, gelatina, frisca, zahar, piscoturi, compot de ananas, mure si capsune.
Tortul Diplomat este delicios. Pentru a prepara acest tort diplomat se pune gelatina la înmuiat în 50 ml zeama compot. Se ia zeama de la compot si se pune la bain-marie cu gelatina pânã se dizolvã. Se lasã sã se rãceascã apoi se adaugã gãlbenusurile batute. Separat se bat albusurile spumã cu zahãrul si se încorporeazã în compozitia cu gelatinã. Se adaugã jumãtate din friscã si ananasul cubuleþe. Pe fundul unei cratite sau forme de tort se aseaza un strat de piscoturi, eventual inmuiate in suc de fructe. Se toarnã compozitia. Se dã la rece cateva ore. Apoi se scoate tortul pe o tavã si se orneazã cu restul de friscã si cu fructe.
Tortul Diplomat se serveste rece.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii