Tortul Diplomat este delicios. Pentru a prepara acest tort diplomat aveti nevoie de oua, gelatina, frisca, zahar, piscoturi, compot de ananas, mure si capsune.
Tortul Diplomat este delicios. Pentru a prepara acest tort diplomat se pune gelatina la înmuiat în 50 ml zeama compot. Se ia zeama de la compot si se pune la bain-marie cu gelatina pânã se dizolvã. Se lasã sã se rãceascã apoi se adaugã gãlbenusurile batute. Separat se bat albusurile spumã cu zahãrul si se încorporeazã în compozitia cu gelatinã. Se adaugã jumãtate din friscã si ananasul cubuleþe. Pe fundul unei cratite sau forme de tort se aseaza un strat de piscoturi, eventual inmuiate in suc de fructe. Se toarnã compozitia. Se dã la rece cateva ore. Apoi se scoate tortul pe o tavã si se orneazã cu restul de friscã si cu fructe.
Tortul Diplomat se serveste rece.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii