Tortul Diplomat cu lapte praf se face din 500 g zahar, o cana de apa, 250 g lapte praf, o cutie compot de ananas.
Pentru tortul Diplomat cu lapte praf se fierbe zaharul cu apa pana se face un sirop legat, se pune laptele praf si se amesteca bine. Adaugam apoi gelatina dizolvate in zeama de la compot, stafidele, bucatile de ananas si jumatate din frisca batuta. Tapetam o cratita cu punga de nylon, peste care punem rondele de portocala. Peste rondele, punem compozitia din lapte si dam la rece timp de o ora. Scoatem tortul din cratita si-l punem pe platou, apoi decoram cu restul de frisca si ciocolata rasa.
Tortul Diplomat cu lapte praf se serveste ornat cu frisca.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseEste un preparat gustos si satios!
Tagliatelle cu ciuperci in sos albPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii