Pentru foile de blat, se freaca bine galbenusurile cu ul amestecat cu coaja rasa de lamaie, apoi cu albusurile spuma si faina. Din aceasta compozitie
Pentru foile de blat, se freaca bine galbenusurile cu ul amestecat cu coaja rasa de lamaie, apoi cu albusurile spuma si faina.
Din aceasta compozitie se coc, pe fundul unei tavi unse cu unt, 5-6 foi rumen deschise la culoare.
Acestea se umplu cu crema si se acopera cu glazura de ars.
Pentru crema, galbenusurile se freaca cu. Se adauga romul, vanilia, ciocolata topita si untul spuma.
Pofta buna!
Va recomandam si alte torturi
:
Tiramisu cu capsuni
Tort de capsuni
Tort de ciocolata

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii