Pentru foile de blat, se freaca galbenusurile cu zaharul, dupa care se adauga albusurile spuma, faina, vanilia si bicarbonatul. Rezulta un aluat moal
Pentru foile de blat, se freaca galbenusurile cu zaharul, dupa care se adauga albusurile spuma, faina, vanilia si bicarbonatul.
Rezulta un aluat moale din care se coc 8-9 foi.
Acestea se umplu cu crema de cacao si se glaseaza tortul cu zahar ars.
Pentru crema, se freaca untul cu zaharul pudra. Se adauga cate un ou si cacaua.
Pofta buna!
Alte prajituri recomandate
Cornulete nuca
Prajitura cacao
Prajitura Carpati
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii