Pentru foile de blat, ouale cu ul se bat in bain marie. Compozitia racita se amesteca cu faina si apoi cu untul topit. Coca se intinde pe o tava lung
Pentru foile de blat, ouale cu ul se bat in bain marie. Compozitia racita se amesteca cu faina si apoi cu untul topit.
Coca se intinde pe o tava lunga unsa si presarata
cu faina. Foile de blat coapte se taie fasii de 7 cm latime. Se suprapun 6-7 foi unse cu crema intre ele.
Ultima foaie se glaseaza separat cu caramelizat si cat este inca calda, se taie feliile de tort de marimea necesara. Apoi se pune foaia astfel taiata deasupra tortului si se taie dupa ea toate feliile.
Pentru crema, ciocolata se topeste impreuna cu ul si putina apa, dupa care se amesteca cu untul spuma.
Pofta buna!
Va recomandam si alte retete dulciuri:
Tort de mere si crema de zahar ars
Gogosi cu mere
Prajitura cu mere si sirop de scortisoara
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAcești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii