Pentru foile de blat, galbenusurile se freaca cu ul apoi se amesteca cu albusurile si faina. Se coc pe fundul unei cratite mai multe foi subtiri. Pen
Pentru foile de blat, galbenusurile se freaca cu ul apoi se amesteca cu albusurile si faina.
Se coc pe fundul unei cratite mai multe foi subtiri.
Pentru crema, se bat ouale intregi cu ul in bain marie, adaugand si praful de vanilie.
Racita, compozitia se amesteca cu ciocolata dizolvata in apa si untul spuma.
Pentru glazura, se arde ul pentru glazura si se acopera foaia de deasupra tortului.
Pofta buna!
Alte retete de dulciuri gasiti aici:
Budinca simpla de orez cu mere
Clatite cu mere si nuci
Placinta cu mere

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii