Pentru foile de blat, galbenusurile se freaca cu ul apoi se amesteca cu albusurile si faina. Se coc pe fundul unei cratite mai multe foi subtiri. Pen
Pentru foile de blat, galbenusurile se freaca cu ul apoi se amesteca cu albusurile si faina.
Se coc pe fundul unei cratite mai multe foi subtiri.
Pentru crema, se bat ouale intregi cu ul in bain marie, adaugand si praful de vanilie.
Racita, compozitia se amesteca cu ciocolata dizolvata in apa si untul spuma.
Pentru glazura, se arde ul pentru glazura si se acopera foaia de deasupra tortului.
Pofta buna!
Alte retete de dulciuri gasiti aici:
Budinca simpla de orez cu mere
Clatite cu mere si nuci
Placinta cu mere
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseCum, nu am vrut sa treaca vara fara sa fac tocanita aceasta, am preparat-o rapid si am revenit aici,sa v-o impart si...
Tocanita de ardei cu aripioare de puiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii