Pentru foile de blat, galbenusurile se freaca cu ul apoi se amesteca cu albusurile si faina. Se coc pe fundul unei cratite mai multe foi subtiri. Pen
Pentru foile de blat, galbenusurile se freaca cu ul apoi se amesteca cu albusurile si faina.
Se coc pe fundul unei cratite mai multe foi subtiri.
Pentru crema, se bat ouale intregi cu ul in bain marie, adaugand si praful de vanilie.
Racita, compozitia se amesteca cu ciocolata dizolvata in apa si untul spuma.
Pentru glazura, se arde ul pentru glazura si se acopera foaia de deasupra tortului.
Pofta buna!
Alte retete de dulciuri gasiti aici:
Budinca simpla de orez cu mere
Clatite cu mere si nuci
Placinta cu mere

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii