Tort Ecler

Tortul ecler va fi cu siguranta pe placul oricui, in primul rand din cauza aspectului neobisnuit.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Tort Ecler

Ingrediente

  • 4 oua
  • 100 g ulei
  • o cana de apa
  • 200 g faina
  • Crema:
  • 6 oua
  • 300 g zahar
  • 1 l lapte
  • 200 g faina
  • coaja de lamaie
  • 200 g unt
  • vanilie si
  • albusurile

Mod de preparare

Pentru tortul Ecler, se face compozitia de ecler si cu posul se aranjeaza in tava gogoselele. Dupa ce s-au copt, se aseaza pe un platou gogoselele umplute cu crema de vanilie sau chiar cu creme diferite si la final, se orneaza cu frisca.

Crema - 6 oua, 300 g zahar, 1 l lapte, 200 g faina, coaja de lamaie, 200 g unt, vanilie si albusurile batute spuma.


Tortul Ecler se serveste cu crema si ornat cu frisca. Se poate aranja in diferite forme.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori