Tortul ecler va fi cu siguranta pe placul oricui, in primul rand din cauza aspectului neobisnuit.
Pentru tortul Ecler, se face compozitia de ecler si cu posul se aranjeaza in tava gogoselele. Dupa ce s-au copt, se aseaza pe un platou gogoselele umplute cu crema de vanilie sau chiar cu creme diferite si la final, se orneaza cu frisca.
Crema - 6 oua, 300 g zahar, 1 l lapte, 200 g faina, coaja de lamaie, 200 g unt, vanilie si albusurile batute spuma.
Tortul Ecler se serveste cu crema si ornat cu frisca. Se poate aranja in diferite forme.

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii