Freaca spuma ouale cu zaharul pudra, adauga untul topit, faina si cacao. Toarna aluatul intr-o forma rotunda, de dimensiune mai mica si coace-o timp
Freaca spuma ouale cu zaharul pudra, adauga untul topit, faina si cacao. Toarna aluatul intr-o forma rotunda, de dimensiune mai mica si coace-o timp de 25 de minute la 200 de grade. Cand s-a racit, acopera tortul cu ciocolata menaj razuita sau topita pe bain-marin.
Alte toruturi recomandate
Drobul de miel, aromat cu tarhon si menta verde, are o savoare aparte, oferita de amestecul de mirodenii si ingredientele de...
Drob de miel, reteta videoPentru că este sezonul leurdei, azi am preparat un delicios Hummus cu leurdă și lipii de casă. Chiar delicios și...
Hummus cu leurda si lipii de casaSunt pufoase, cremoase si dragute . In reteta de indiene mai era un sirop , dar blatul este atat de pufos si moale incat eu...
Indiene cu piersici si mascarponeCu pere aromate, asezonate cu scorțișoară și de vanilie, cu o cremă de brânză delicioasă, este pur și simplu o...
Prajitura cu pere si crema de branzaEste o reteta simpla care iti face zilele de post mai usoare
Salata de boeuf de postPrajitura cu spuma caramel si crema cu lichior de pere este o prajitura cu adevarat deosebita. Blatul pufos cu cacao se...
Prajitura cu spuma caramelO prajitura pufoasa, de sezon si care poate fi pregatita cu orice fructe preferati.
Prajitura cu cireseO mancarica pe cat de simpla, pe atat de savuroasa, mai ales daca sunteti fani ciuperci de padure.
Mancarica de galbiori cu smantanaPentru ca ieri a fost ziua mea si nu am avut timp suficient pentru chestii migaloase, am ales sa-mi fac un tort la rece, cu...
Desert tort de biscuiti cu crema de mascarpone si finettiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii