Prepararea blatului 1: se freaca albusurile cu zaharul foarte bine, apoi se pun galbenusurile si pesmetul. Se unge o tava cu "Margarina de la Bu
Prepararea blatului 1: se freaca albusurile cu zaharul foarte bine, apoi se pun galbenusurile si pesmetul. Se unge o tava cu "Margarina de la Bunica", se pune compozitia si se da la cuptor. Blatul 2: se freaca galbenusurile cu zaharul foarte bine, se adauga ciocolata rasa si pesmetul, albusurile spuma, si se toarna in forma unsa cu margarina, apoi se da la cuptor.
Intre cele doua blaturi se pune dulceata de coacaze.
Tortul se imbraca cu glazura preparata din 1 pahar apa, 1 pahar zahar, 3 linguri cacao, fierte toate la un loc pina incep sa bulbuceasca, apoi se raceste si se amesteca cu margarina.
Alte retete recomandate
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaUn preparat de post foarte bun, plin de savoare si arome. Ai mei au mancat si cica au crezut ca au si carne :)))..Cum ma...
Dovlecei umpluti cu legume la cuptorGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii