Acest tort se prepara fara coacere
Maruntim covrigii si ii amestecam cu lichiorul de portocale si untul care a fost topit la bain marie.
Asezam compozitia obtinuta intr-o forma de copt detasabila, imbracata in hartie de copt si presam ca sa obtinem un blat uniform. Eu am pus fundul tavii de copt invers, astfel este mai usor de scos tortul.
Punem cele 6 foi de gelatina la inmuiat in sucul de la clementine, apoi adaugam o lingura de apa calda ca sa ajute la dizolvarea completa.
Amestecam iaurtul cu mierea, coaja rasa de la o portocala si gelatina.
Incorporam in compozitia de iaurt merisoarele uscate si fructele confiate.
Turnam compozitia peste blat si dam la frigider pentru circa 3 ore.
Cand tortul s-a asezat, il scoatem din forma detasabila, il asezam pe platoul de servire si inlaturam hartia de copt de pe margine.
Ornam tortul cu felii de portocale, coacaze, fructe confiate si frunzulite de menta.
Pofta buna !
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseRulada aceasta de purcel este grozava! Pentru o masa festiva sau pentru sarbatori mi se pare perfecta, desi eu am pregatit-o...
Rulada de purcel cu sos barbeque la Multicooker Crock Pot ExpressDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii