Ciocolata se topeste si se amesteca cu smantana si nesul. In Ken am batut bine de tot ouale intregi impreuna cu zaharul dupa care am adaugat amestecul
Ciocolata se topeste si se amesteca cu smantana si nesul.
In Ken am batut bine de tot ouale intregi impreuna cu zaharul dupa care am adaugat amestecul de ciocolata si smantana si apoi faina cu praful de copt.
Am tapetat forma si am asezat pe fundul ei prune din sirop si deasupra am turnat compozitia.
Am copt la 180 gradeC pentru 45 de minute.
Reteta Tort Manuela a fost propusa de Adriana Nicoleta
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii