Albusurile se bat spuma tare, galbenusurile, untul, sucul unei lamai, si putina sare se freaca pana rezulta o masa cremoasa. Se amesteca cu faina, pra
Albusurile se bat spuma tare, galbenusurile, untul, sucul unei lamai, si putina sare se freaca pana rezulta o masa cremoasa. Se amesteca cu faina, praful de copt si albusele spuma. Se toarna in forma de tort unsa si tapetata cu faina. Caisele se scurg de zeama, se repartizeaza pe deasupra blatului si se coace tortul 60 min. Lichiorul se amesteca cu sucul de caise si se insiropeaza prajitura cu acest amestec. Se lasa sa se raceasca pe un gratar. Se presara cu zahar vanilat amestecat cu zahar pudra.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii