Se freaca spuma galbenusurile cu zaharul, se adauga nucile sau migdalele, pesmetul, si la urma, spuma de albusuri. Se pune compozitia in forma de tort
Se freaca spuma galbenusurile cu zaharul, se adauga nucile sau migdalele, pesmetul, si la urma, spuma de albusuri. Se pune compozitia in forma de tort, se coace si, dupa ce s-a racit, se taie in doua. Se umple si se glaseaza cu urmatoarea crema. Se freaca zaharul cu untul, apoi se adauga, unul cite unul, galbenusurile si vanilia bine pisata, pina obtinem o crema. Se toarna cite putin din esenta de cafea si se amesteca bine. Dupa ce tortul a fost umplut si imbracat cu crema, se garniseste cu migdale taiate.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de lapteAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasica• spalati frunzele de vita si puneti-le intr-un bol cu apa fierbinte si sare, pentru 5 minute• daca folositi
Sarmalute in foi de vitaAm pornit de la ideea de a face o prajitura cu jeleu de fructe, deoarece aveam 2 pungunte de piureuri de fructe pe care le...
Prajitura cu mousse de vanilie si jeleu de fructeOua umplute cu crema cu avocado: un aperitiv delicios, simplu de preparat si cu un aspect placut. Puteti face aceasta reteta...
Aperitiv - Oua umplute cu avocado "Retete pentru mese in familie" ...... am ajuns la 1400 de retete impartasite cu drag cu...
Salau in stil marocan -nr. 1400Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii