Se freaca spuma galbenusurile cu zaharul, se adauga nucile sau migdalele, pesmetul, si la urma, spuma de albusuri. Se pune compozitia in forma de tort
Se freaca spuma galbenusurile cu zaharul, se adauga nucile sau migdalele, pesmetul, si la urma, spuma de albusuri. Se pune compozitia in forma de tort, se coace si, dupa ce s-a racit, se taie in doua. Se umple si se glaseaza cu urmatoarea crema. Se freaca zaharul cu untul, apoi se adauga, unul cite unul, galbenusurile si vanilia bine pisata, pina obtinem o crema. Se toarna cite putin din esenta de cafea si se amesteca bine. Dupa ce tortul a fost umplut si imbracat cu crema, se garniseste cu migdale taiate.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaCând vine vorba de post, cu toții ne gândim la restricții. Da, așa este, însă dulciurile nu...
Pernite cu piersici la slow cooker Crock-PotGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii