Cerealele se amesteca cu untul moale si cu zaharul. Se pun in forma de tort pregatita cu celofan si se tin la rece. Mandarinele se pun la scurs. Se op
Cerealele se amesteca cu untul moale si cu zaharul. Se pun in forma de tort pregatita cu celofan si se tin la rece. Mandarinele se pun la scurs. Se opresc citeva fructe, iar restul se fac piure. Brinza de vaci se amesteca cu iaurtul, zaharul, sucul unei lamii si piureul de mandarine. Se pregateste gelatina conform indicatiilor de pe pachet si se amesteca cu crema. Se pune la rece 40 min pina incepe sa se intareasca. Se toarna crema pe blat si se decoreaza cu fructele oprite.
Se tine la rece inainte de servire
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii