Se bat albusurile spuma foarte tare si se dau deoparte. Se rupe ciocolata in bucatele mici si se pune intr-un castron impreuna cu laptele, pe foc mic,
Se bat albusurile spuma foarte tare si se dau deoparte. Se rupe ciocolata in bucatele mici si se pune intr-un castron impreuna cu laptele, pe foc mic, pina se topeste. Se adauga galbenusurile si zaharul, amestecind in permanenta. Se adauga apoi untul in bucati mici, se ia de pe foc si se bate bine timp de citeva minute. La sfirsit, se adauga nescafe-ul si albusurile batute, care se incorporeaza usor. Se varsa intr-o forma lunga si sa pune la frigider. Pentru a se putea rasturna usor, se desprind marginile cu ajutorul unei lame de cutit, apoi se introduce forma in apa calda timp de 20 de secunde, dupa care se poate rasturna pe un platou rotund. Se poate decora cu jumatati de nuci, alune, etc iar la mijloc se poate umple cu frisca.
• adaugati anasonul stelat, boabele de cardamon, batonul de scortisoara, bobitele de ienibahar, coaja de portocala, fulgii...
Coulis de capsuniGustoasa, usor de preparat si cu ingrediente putine
Negresa cu capsuni si mentaNu stiu daca exista cineva caruia sa nu-i placa acest fel de mancare, pregatita cu carnatii proaspeti de casa, fleica de la...
Cartofi, carnati si fleica la cuptorPrajitura cuib de viespe cu nuca si miere de albine este delicioasa. Pentru a prepara aceasta prajitura aveti nevoie de: 10...
Cuib de viespe cu nuca si miere de albinePentru bezele simple se bat albusurile intr-un cazanel sau intr-o oala, pe marginea masinii, se amesteca cu zaharul vanilat...
Bezele simple si rapideIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii