Tortul Pusa se umple cu crema si este delicios. Aveti nevoie de 4 oua, 10 linguri de apa, o cana de zahar.
Pentru tortul Pusa, se freaca galbenusurile cu zahar, care se pune cate putin, alternativ cu apa, pana se dizolva zaharul, dupa care se toarna faina, nucile si amoniacul stins. Se adauga albusurile batute spuma, apoi se coace in tava tapetata la foc potrivit, dupa care se taie in doua parti. La mijloc se pune o foaie din pandispan facuta din 3 oua, 3 linguri de zahar si 3 linguri de faina. Crema - 400 g unt, 100 g cacao, 300 g zahar, 6 linguri de apa. Se fierb apa cu zaharul si cacao. Dupa ce s-a racit, se amesteca cu untul frecat spuma.
Tortul Pusa se serveste umplut cu crema.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaliga Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii