e freaca bine ouale cu zaharul, se adauga cacao, nucile macinate si oparite cu un pahar de lapte pe masina, sau rumenite la cuptor, untul frecat spuma
e freaca bine ouale cu zaharul, se adauga cacao, nucile macinate si oparite cu un pahar de lapte pe masina, sau rumenite la cuptor, untul frecat spuma si romul. Se amesteca toate usor pina ce se intareste crema. Se asaza pe o farfurie un dreptunghi format din noua biscuiti, unul linga altul. Se stropesc cu rom. Se pune peste ei un rind de crema. Se pune apoi peste crema un rind de cinci biscuiti, asezindu-se unul da si unul nu. Se intinde iar un strat de crema, iar in locurile dintre biscuiti peste crema, se pun numai patru biscuiti. Se continua tot asa, pina se termina crema, cu un rind de cinci si un rind de patru biscuiti. Biscuitii care ramin deasupra se glaseaza cu zahar ars. Tortul se orneaza cu aceeasi crema. Biscuitii se stropesc cu sirop slab sau cu rom, dupa ce au fost asezati. Se poate face cu cantitate dubla asezind primul strat de biscuiti pe doua rinduri.
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaNicio zi fara ciocolata! De aceea, va prezint o prajitura delicioasa. Este printre cele mai bune prajituri pe care le-am...
Prajitura OleGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii