Smintina si o lingura de zahar se face frisca si se da la rece. Gelatina se inmoaie cu putin lapte caldut. 450g zahar, 8 oua, 1/2 l lapte se bat cu te
Smintina si o lingura de zahar se face frisca si se da la rece. Gelatina se inmoaie cu putin lapte caldut. 450g zahar, 8 oua, 1/2 l lapte se bat cu telul si se asaza pe aragaz la foc mic, amestecind tot timpul, sa nu se lipeasca de oala. Dupa ce s-a ingrosat compozitia, se da de pe foc si se lasa sa se raceasca. Se amesteca cu gelatina, dupa care se pune frisca si vanilia. Se scurge compotul de ananas, iar fructele se pun in compozitie. Se asaza in oala o folie de plastic. Pe folie se asaza in forma de flori felii de portocala, peste felii se toarna jumatate din compozitie dupa care se asaza felii de banane, se toarna si restul de compozitie si se da la frigider pina ce sarlota s-a intarit. Cind s-a intarit, se rastoarna pe platou pentru a arata ca un tort.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii