Prajitura cu crema de vanilie

Prajitura cu crema de vanilie Preparam piscotul in mod obisnuit si il injumatatim. Dupa racire asezam pe o foaie piscoturile inmuiate in romul amestecat cu cafea. Fierbem galbenusu

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru piscot:
  • 8 oua
  • 8 linguri faina
  • 8 linguri zahar
  • 8 linguri praf de cacao
  • 1 pachet praf de copt
  • Pentru umplutura:
  • 1 pachet piscoturi
  • 4 potii cafea
  • ½ dl rom sau aroma de rom
  • Pentru crema:
  • 3 galbenusuri
  • 3 linguri faina
  • ½ l lapte
  • 1 pachet zahar vanilat
  • 25 dkg margarina
  • 5 dkg zahar pudra
  • Pentru decor:
  • 1 tabla glazura de tort

Mod de preparare

Preparam piscotul in mod obisnuit si il injumatatim. Dupa racire asezam pe o foaie piscoturile inmuiate in romul amestecat cu cafea. Fierbem galbenusurile cu faina, zaharul vanilat si laptele, dupa racire incorporam margarina amestecata bine cu zaharul pudra. Ungem crema peste piscoturi. Asezam restul piscoturilor peste crema si glazuram cu tabla ce ciocolata.
Alte torturi recomandate

Tort cu mere si crema de zahar ars

Tort diplomat

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc