Prajitura cu crema de vanilie Preparam piscotul in mod obisnuit si il injumatatim. Dupa racire asezam pe o foaie piscoturile inmuiate in romul amestecat cu cafea. Fierbem galbenusu
Preparam piscotul in mod obisnuit si il injumatatim. Dupa racire asezam pe o foaie piscoturile inmuiate in romul amestecat cu cafea. Fierbem galbenusurile cu faina, zaharul vanilat si laptele, dupa racire incorporam margarina amestecata bine cu zaharul pudra. Ungem crema peste piscoturi. Asezam restul piscoturilor peste crema si glazuram cu tabla ce ciocolata.
Alte torturi recomandate
Tort cu mere si crema de zahar ars
Tort diplomat
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii