Tortul meu de duminica

Panettone se taie felii. si-am inceput a tapeta forma. Se insiropeaza panettonele cu niste lichior de portocale. CREMA: Am facut budinca dupa instruc

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie
Tortul meu de duminica

Ingrediente

  • BLAT:
  • panettone
  • lichior de portocale pentru insiropat
  • CREMA:
  • 250g mascarpone
  • 1 plic budinca de vanilie
  • 1/2l lapte
  • 3 pliculete zahar vanilat
  • 1lingurita zahar
  • 3 foite gelatina
  • la care am adaugat si frisca + gelatina

Mod de preparare

Panettone se taie felii.

si-am inceput a tapeta forma.

Se insiropeaza panettonele cu niste lichior de portocale.

CREMA:

Am facut budinca dupa instructiunile de pe plic, am inmuiat gelatina si am pus-o in budinca calda.

Am lasat sa se raceasca si odata racita am amestecat cu mascarpone si am adaugat si ceva esenta portocale +lamaie.

ASAMBLARE:

Am inceput a umple forma, primul strat + bucatele de portocale (cred ca erau portocale de Sicilia).

Am pus stratul urmator de crema si apoi capacul.

Si aici pregatit pt vesmantul de gala.

DECORARE:

si rochita de duminica e facuta din pasta de zahar a Adrianei iar trandafirii si decoratiile de deasupra sunt facute de mine din royal icing.
Pofta buna!

Reteta Tortul meu de duminica a fost propusa de dora_m pe forum www.culinar.ro

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori