Panettone se taie felii. si-am inceput a tapeta forma. Se insiropeaza panettonele cu niste lichior de portocale. CREMA: Am facut budinca dupa instruc
Panettone se taie felii.
si-am inceput a tapeta forma.
Se insiropeaza panettonele cu niste lichior de portocale.
CREMA:
Am facut budinca dupa instructiunile de pe plic, am inmuiat gelatina si am pus-o in budinca calda.
Am lasat sa se raceasca si odata racita am amestecat cu mascarpone si am adaugat si ceva esenta portocale +lamaie.
ASAMBLARE:
Am inceput a umple forma, primul strat + bucatele de portocale (cred ca erau portocale de Sicilia).
Am pus stratul urmator de crema si apoi capacul.
Si aici pregatit pt vesmantul de gala.
DECORARE:
si rochita de duminica e facuta din pasta de zahar a Adrianei iar trandafirii si decoratiile de deasupra sunt facute de mine din royal icing.
Pofta buna!
Reteta Tortul meu de duminica a fost propusa de dora_m pe forum www.culinar.ro
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii