Panettone se taie felii. si-am inceput a tapeta forma. Se insiropeaza panettonele cu niste lichior de portocale. CREMA: Am facut budinca dupa instruc
Panettone se taie felii.
si-am inceput a tapeta forma.
Se insiropeaza panettonele cu niste lichior de portocale.
CREMA:
Am facut budinca dupa instructiunile de pe plic, am inmuiat gelatina si am pus-o in budinca calda.
Am lasat sa se raceasca si odata racita am amestecat cu mascarpone si am adaugat si ceva esenta portocale +lamaie.
ASAMBLARE:
Am inceput a umple forma, primul strat + bucatele de portocale (cred ca erau portocale de Sicilia).
Am pus stratul urmator de crema si apoi capacul.
Si aici pregatit pt vesmantul de gala.
DECORARE:
si rochita de duminica e facuta din pasta de zahar a Adrianei iar trandafirii si decoratiile de deasupra sunt facute de mine din royal icing.
Pofta buna!
Reteta Tortul meu de duminica a fost propusa de dora_m pe forum www.culinar.ro

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii