Crema de ciocolata: se pune intro craticioara untul, zaharul o lingura de lapte si o lingura de cacao.Se amesteca pe foc pana devine o crema omogena.
Crema de ciocolata: se pune intro craticioara untul, zaharul o lingura de lapte si o lingura de cacao.Se amesteca pe foc pana devine o crema omogena. Se adauga si ciocolata topita in bain-marie.
Pe un platou se pun doua randuri de biscuiti inmuiati in lapte. Peste ei se intinde un strat gros de gem de fructe rosii.
Se continua cu alt rand de biscuiti, apoi un strat de crema de ciocolata, alt rand de biscuiti, inca un strat de gem de fructe si se termina cu un rand de biscuiti.
Se imbraca totul in crema de ciocolatasi se decoreaza cu fructe rosii (cirese, capsune, zmeura...)
Reteta Tortulet cu gem de fructe rosii a fost propusa de MIMI.
Discuta mai multe despre aceasta reteta pe forum culinar.ro
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaAm facut pentru prima data, foarte bun a fost. Delicii de Paste
Creier paneGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii