Bebelusi 12-18 luni

Reteta Biscuiti cu faina integrala si migdale

portii reteta 20 porții
complexitate reteta Redusa 
preparare reteta 20m 
gatire reteta 10m 
admin postat de
Postat pe: 17-12-2015
Adaugă în cartea de bucate
Vezi si reteta video pentru
"Salam de biscuiti"
 
Cand se racesc se pot umple cu putina crema de ciocolata

ingrediente

20 portii

   200 gr faina integrala de grau
   100 ml lapte
   1 buc galbenus de ou
   50 gr zahar
   60 gr unt
   1 lingurita coaja de lime
   1 lingurita coaja de portocala
   100 gr migdale
   1 lingurita praf de copt
   un praf de sare
Umplutura:
   50 gr ciocolata neagra
   50 ml smantana pentru frisca

mod de preparare

Amestecati intr-un bol mai mare faina cu praful de copt, coaja de lime si de portocala, migdalele macinate fin, zaharul si un praf de sare.


Topiti untul si amestecati-l separat cu laptele si galbenusul de ou. Adaugati amestecul lichid peste cel solid si framantati usor cu mana pana obtineti un aluat nelipicios si ferm. Daca mai este nevoie puteti sa mai presarati deasupra cate putina faina, sa puteti framanta mai usor.


Puneti aluatul in folie de plastic si lasati-l la frigider 15 minute.


Puneti aluatul in aparatul pentru biscuiti Marcato Biscuit si alegeti o forma pentru biscuiti pe care o montati la celalalt capat al aparatului.


Setati aparatul pe pozitia 2 pentru biscuiti mari si formati biscuitii direct in tava de copt, fara sa o ungeti si fara hartie de copt. Coaceti biscuitii la 180 de grade pentru 8-1o minute, pana se rumenesc usor.


Preparati intre timp crema, incalziti bine smantana si turnati-o peste ciocolata rupta bucati, apoi amestecati bine pana se omogenizeaza.


Cand se racesc se pot umple cu putina crema de ciocolata.

Incearca si Biscuiti cu busuioc si cimbru
Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cu faina integrala si migdale" nu uita sa ii faci un review.
Vezi si alte retete din categoria Bebelusi 12-18 luni

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 10 %
239.99 lei
215.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Incearca si alte reţete din categoria:
Comentarii
0 comentarii
Autentificați-vă pentru a posta comentarii
newsletter

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți și promoții introdu adresa ta de email și apasă butonul trimite

Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.