O reteta special creata pentru fetita mea in care am evitat prajeala si pentru ca nu este "prietena cu smantana"iam folosit crema de cocos.
Pentru inceput vom spala dovleceii sub jet de apă,ii curatam de coaja, îii taiem in jumătăţi, îi scobim şi îi lasam la scurs. Intr-o cratita se pune orezul la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj,apoi cand orezul este aproape fiert se da deoparte si se amesteca cu ceapa tocata,pasta de tomate,verdeata,carnea tocata.Dupa ce se condimenteaza cu sare si piper dupa gust se umplu dovleceii. Deasupra fiecarui dovlecel umplut se aseaza jumatati de rosii cherry si se aseaza intr-o tava.La final se toarna uleiul,sucul de rosii si 2-3 canite de apa si se introduce la cuptor pentru 30 de minute. Cand sunt gata se scot,se aseaza pe o farfurie si se servesc calzi stropiti cu crema #Alpro. Pofta buna!
Cum pot sa va descriu eu aceasta prajitura? Nu as vrea sa spun prea multe, nu ca nu merita, dar e prea grozava ca sa ma...
Prajitura cu nuca si crema de ciocolata albaCiorba de perisoare delicioasa este o reteta de ciorba clasica, cu multe legume si orez. Este o reteta de ciorba cu perisoare...
Ciorba de perisoare delicioasaO combinatie de arome si texturi surprinzator de buna, cu parfum de toamna.
Pavlova cu nuca, mousse de castane si jeleu de gutuiPentru că la începutul acestei toamne am pregătit niște roșii deshidratate, în ulei, le-am testat gustul în niște...
Cosulete aperitiv din aluat foietaj cu rosii deshidratate, gogosari, carnati si ouaUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniO prajitura de sezon delicioasa, mai ales pentru iubitorii cheesecake-ului. Pofta buna!
Cheesecake cu capsuniO minunatie de prajitura... aromata, parfumata si super gustoasa! :x Aroma ingredientelor de toamna ne parfumeaza casa chiar...
Prajitura aromata cu morcoviDescopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromat
Comentarii