Mancarea de spanac cu ou ochi pentru bebelusi este o delicioasa reteta nutritiva, perfecta pentru diversificarea alimentatiei copilului tau intre 6 si 12 luni.
Pentru inceput, spalam spanacul frunzulita cu frunzulita, indepartam coditele, apoi il oparim cca. 5-6 minute. Dupa ce s-a inmuiat, il scoatem intr-o sita pentru a se scurge de apa si pe urma, il tocam marunt cu un cutit. Intr-o oala mai mica, chiar si un ibric mai incapator, adaugam untul si usturoiul taiat marunt, dupa ce s-a incins bine adaugam faina, amestecam, apoi adaugam laptele cu smantana si amestecam din nou, pana cand observam ca incepe sa se lege, atunci adaugam spanacul, condimentam dupa gust si lasam pe foc sa fiarba cca. 20minute, amestecand mereu. Dupa ce spanacul este gata, il punem in 2 boluri si peste asezam un ou ochi. Sa va fie de bine!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii