Barcutele din dovlecei vor fi preferatele copiilor, mai ales daca sunt umplute cu ce le place lor cel mai mult.
Se spala dovleceii si se taie in doua, pe lungime.
Se scobesc astfel incat sa poata fi umpluti. Se indeparteaza partea cu samburi, iar restul miezului se taie. Se adauga usturoiul pisat, patrunjel verde tocat, sare si piper. Cu acest amestec se umplu jumatatile de dovlecei, apoi se rade cas peste fiecare si se presara bucatele de piept ardelenesc si cate putin unt. Se lasa la cuptor cca 25 de minute.
Barcutele se servesc calde, cu salata de rosii.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii