• puneti in mini-tocatorul de la blender vertical Breville Hand Blender pieptul de pui taiat cuburi, morcovul si cartoful taiati
• puneti in mini-tocatorul de la blender vertical Breville Hand Blender pieptul de pui taiat cuburi, morcovul si cartoful taiati rondele, ceapa si usturoiul verde taiate in bucati mari si maruntiti la viteza maxima 20 de secunde
• rasturnati compozitia maruntita intr-un bol, adaugati mararul, patrunjelul si frunzele de cimbru, oul batut si pesmetul. Asezonati cu sare si piper dupa gust si amestecati bine compozitia.
• formati chiftelutele cu mainile umede si treceti-le prin mixul de seminte
• asezati chiftelutele intr-o tava tapetata cu hartie de copt si coaceti-le in cuptorul preincalzit la 180 de grade, pana devin aurii
• intre timp pregatiti piureul de mazare. Fierbeti mazarea in apa cu putina sare, apoi o scurgeti-o intr-o sita. Puneti mazarea intr-un bol, adaugati untul si uleiul de trufe si pasati cu ajutorul blenderului vertical Breville Hand Blender pana obtineti o crema fina
• serviti chiftelutele alaturi de piureul de mazare.
Pofta buna!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii