Ouale prezentate in inimioare de carnaciori sunt un mic dejun potrivit pentru zilele in care sarbatorim dragostea ca si dragobetele sau Valentine's.
Pentru inimioare de oua taiem carnatii pe mijloc, dar nu pana la capat, intr-o parte (lasam cca 1 cm). Unim capatele si fixam la un capat cu scobitoarea. Asezam in tava unsa cu ulei. Spargem ouale in mijloc, condimentam si dam tava la cuptor pana se fac ouale. Am taiat ceapa verde cand am scos tava.
Inimioarele de oua se servesc alaturi de cei dragi, calde!
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii