O reteta de pate home-made, delicioasa si usoara, perfecta pentru un aperitiv rece. O reteta potrivita si pentru copii
Topeste untul la foc mediu. Adauga usturoiul, ceapa si ficatul de pui. Reduceti flacara la minim si sotati aproximativ 10 minute, pana cand ficatul de pui si-a schimbat in intregime culoarea.
Adauga acest amestec in blender cu sosul de rosii, crema de branza, chilli, sare si piper. Mixeaza pana cand devine un amestec cremos, tartinabil. Pune-l intr-un bol si lasa-l la frigider cel putin doua ore inainte de servire.
Dupa preferinte in compozitie se mai pot adauga frunze de patrunjel proaspat si rosii uscate sau galbenus de ou fiert, daca nu sunt copii alergici la ou.
Pateul din ficat de pasare cu crema de branza poate fi servit la o petrecere pentru copii, prezentat sub forma unor soldatei, pe pat de castraveti, cu palarioara din albus de ou fiert.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaiseReteta aceasta face parte din categoria retetelor rapide! Se face atat de usor, este satioasa, iar ardeii kapia copti ii dau...
Salata de cartofi cu ardei kapia coptiDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii