O reteta de pate home-made, delicioasa si usoara, perfecta pentru un aperitiv rece. O reteta potrivita si pentru copii
Topeste untul la foc mediu. Adauga usturoiul, ceapa si ficatul de pui. Reduceti flacara la minim si sotati aproximativ 10 minute, pana cand ficatul de pui si-a schimbat in intregime culoarea.
Adauga acest amestec in blender cu sosul de rosii, crema de branza, chilli, sare si piper. Mixeaza pana cand devine un amestec cremos, tartinabil. Pune-l intr-un bol si lasa-l la frigider cel putin doua ore inainte de servire.
Dupa preferinte in compozitie se mai pot adauga frunze de patrunjel proaspat si rosii uscate sau galbenus de ou fiert, daca nu sunt copii alergici la ou.
Pateul din ficat de pasare cu crema de branza poate fi servit la o petrecere pentru copii, prezentat sub forma unor soldatei, pe pat de castraveti, cu palarioara din albus de ou fiert.
Retete dietetice
Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de puiDeserturi de vara Retete dietetice
Clatite cu capsuni si ciocolataPrajitura Carpati este una dintre prajiturile care erau prezente pe masa in zilele de sarbatoare atunci cand eram mica. Desi...
Prajitura CarpatiRetete dietetice
Salata la borcan cu legume, cus-cus si mini-fileuri din piept de puiO prajitura fina, satioasa si plina de savoare. Data viitoare voi face portie dubla :) Reteta de inspiratie:...
Prajitura cu nuca SumegiMena cea cu gropite si plina de veselie, asa-i fata asta de la care am preluat reteta...pe cuvant de onoare ca-i o prajitura...
Prajitura MenaNimic mai simplu, mai bun si mai gustos! Va poftesc la tocanita astazi!
Tocanita din cotlet de porc cu ghebeReteta de spuma de capsuni. Spuma de capsuni cu albusuri gatite. Reteta de spuma de capsuni cu bezea italiana. Retete cu...
Spuma de capsuni
Comentarii