O reteta de pate home-made, delicioasa si usoara, perfecta pentru un aperitiv rece. O reteta potrivita si pentru copii
Topeste untul la foc mediu. Adauga usturoiul, ceapa si ficatul de pui. Reduceti flacara la minim si sotati aproximativ 10 minute, pana cand ficatul de pui si-a schimbat in intregime culoarea.
Adauga acest amestec in blender cu sosul de rosii, crema de branza, chilli, sare si piper. Mixeaza pana cand devine un amestec cremos, tartinabil. Pune-l intr-un bol si lasa-l la frigider cel putin doua ore inainte de servire.
Dupa preferinte in compozitie se mai pot adauga frunze de patrunjel proaspat si rosii uscate sau galbenus de ou fiert, daca nu sunt copii alergici la ou.
Pateul din ficat de pasare cu crema de branza poate fi servit la o petrecere pentru copii, prezentat sub forma unor soldatei, pe pat de castraveti, cu palarioara din albus de ou fiert.
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Acest tort este despre bucuria din lucrurile simple, despre frumusețea liniilor naturale, despre natură, despre...
Tort de primavara cu ciocolata si fructe gojiTortul Dobos este o reteta de tort foarte cunoscuta si indragita de multi dintre noi. Tortul se poate face cu cate foi...
Tort DobosBriose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afineReteta aceasta ma bantuie de ceva vreme, rulada cu capsuni am mai facut, dar Swiss Roll este pur si simplu cea mai buna. O...
Desert Swiss Roll-Rulada cu capsuniIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii