Piureul de mazare noua cu morcovi este o mancarica potrivita pentru copiii de toate varstele, dar si o garnitura pentru felurile de carne sau peste.
Piureul de mazare noua cu morcovi este o mancarica potrivita pentru copiii de toate varstele, dar si o garnitura pentru felurile de carne sau peste.
Se fierbe mazarea impreuna cu un morcov si restul legumelor taiate si spalate. Se ia vasul de pe foc si se lasa la racit, apoi se paseaza supa printr-o sita sau la blender. Piureul obtinut se condimenteaza si se presara cu marar verde tocat marunt si se decoreaza cu rondele de morcov fiert pentru efect.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii