Supa crema de morcovi, reteta pentru bebelusii cu varsta mai mare de 6 luni
Curatati morcovii, pastarnacul si prazul si apoi ii taiati rondele. Indepartati interiorul lemnos al pastarnacului. Fierbeti legumele in 1,5 litri de apa cu sare pentru 20 de minute. Scurgeti legumele si pastrati supa. Adaugati legumele in vasul blenderului Oster Classic Pro, untul, laptele fierbinte si adaugati, optional, putina sare. Adaugati si putina supa de legume. Mixati totul pana obtineti o crema fina. Adaugati supa atat cat este nevoie, pana ajungeti la consistenta dorita. Serviti supa crema de morcovi alaturi de crutoane. Pofta buna!

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii