Supa crema de morcovi, reteta pentru bebelusii cu varsta mai mare de 6 luni
Curatati morcovii, pastarnacul si prazul si apoi ii taiati rondele. Indepartati interiorul lemnos al pastarnacului. Fierbeti legumele in 1,5 litri de apa cu sare pentru 20 de minute. Scurgeti legumele si pastrati supa. Adaugati legumele in vasul blenderului Oster Classic Pro, untul, laptele fierbinte si adaugati, optional, putina sare. Adaugati si putina supa de legume. Mixati totul pana obtineti o crema fina. Adaugati supa atat cat este nevoie, pana ajungeti la consistenta dorita. Serviti supa crema de morcovi alaturi de crutoane. Pofta buna!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii