Supa de zarzavat cu galuste

Supa de zarzavat cu galuste este o importanta sursa de vitamine si din aceasta cauza este recomandata celor mici.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Supa de zarzavat cu galuste

Ingrediente

  • 500 gr morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 cartof
  • 1/4 lingura nucsoara
  • cateva fire patrunjel
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 ou
  • gris
  • sare

Mod de preparare

Supa de zarzavat cu galuste este o importanta sursa de vitamine si din aceasta cauza este recomandata celor mici. este o importanta sursa de vitamine si din aceasta cauza este recomandata celor mici. Se curata si se spala cartoful, morcovii si ceapa. Se taie marunt si se pun la fiert intr-un litru de apa cu putina sare. Dupa ce legumele s-au inmuiat, se adauga cu o lingura galustele preparate dintr-un ou, batut cu un ulei si putina sare, amestecat apoi cu gris. Se adauga si un fir de patrunjel verde, taiat marunt. Se amesteca compozitia si apoi supa de galuste se lasa la fiert pe foc mic.


Supa de zarzavat cu galuste se serveste calda cu patrunjel tocat si piper negru proaspat macinat sau ardei iute.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc