Supa de zarzavat cu galuste este o importanta sursa de vitamine si din aceasta cauza este recomandata celor mici.
Supa de zarzavat cu galuste este o importanta sursa de vitamine si din aceasta cauza este recomandata celor mici. este o importanta sursa de vitamine si din aceasta cauza este recomandata celor mici. Se curata si se spala cartoful, morcovii si ceapa. Se taie marunt si se pun la fiert intr-un litru de apa cu putina sare. Dupa ce legumele s-au inmuiat, se adauga cu o lingura galustele preparate dintr-un ou, batut cu un ulei si putina sare, amestecat apoi cu gris. Se adauga si un fir de patrunjel verde, taiat marunt. Se amesteca compozitia si apoi supa de galuste se lasa la fiert pe foc mic.
Supa de zarzavat cu galuste se serveste calda cu patrunjel tocat si piper negru proaspat macinat sau ardei iute.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii