Se taie aripioarele in doua. Se spala si se usuca stergandu-le cu un servet. Se toarna sos de soia intr-un vas. In alt vas se amesteca restul ingredie
Se taie aripioarele in doua. Se spala si se usuca stergandu-le cu un servet. Se toarna sos de soia intr-un vas. In alt vas se amesteca restul ingredientelor. Se trec aripioarele prin sos de soia, apoi prin amestecul de pesmet. Se asaza aripioarele intr-un vas, se acopera cu un servet de hartie si se lasa la microunde 13 - 15 minute la putere maxima sau pana se fragezesc.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii