La 1 litru de lapte fierbinte (pus pe foc) se adauga cateva picaturi de zeama de lamaie. Amesteci cu o lingura de lemn ca imediat se branzeste. Mai
La 1 litru de lapte fierbinte (pus pe foc) se adauga cateva picaturi de zeama de lamaie.
Amesteci cu o lingura de lemn ca imediat se branzeste.
Mai lasi pe foc pana se coaguleaza (se separa de zar).
Pui intr-o strecuratoare un prosop de bucatarie ffff curat, rastorni compozitia si o lasi la scurs.
Dintr-un litru de lapte ies cam 200 g branza de vaci.
Daca ii adaugi putina sare, iti va aduce aminte de branzica de acasa.
Pofta buna!
Reteta Branza de vaci preparata acasa a fost propusa de Ava pe forum culinar.ro

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii