Mod de preparare: 1. Pune pestele intr-un vas larg, rezistent la cuptorul cu microunde (cu capac etans), presara sare si piper, cateva fire de coaja d
Pune pestele intr-un vas larg, rezistent la cuptorul cu microunde (cu capac etans), presara sare si piper, cateva fire de coaja de lamaie rasa si stropeste cu cateva picaturi de zeama de lamaie. Acopera vasul cu capac.
Fierbe cartofii in apa clocotinda cu sare, timp de circa 15 minute, pana cand se patrund. Adauga mazarea si lasa sa dea din nou in clocot, apoi scurge lichidul. Prajeste ceapa verde intr-o lingura de ulei de masline. Da vasul cu peste la microunde timp de 3-5 minute.
Combina smantana cu mustarul si adauga cateva picaturi de ulei de masline, zeama de lamaie si putina coaja rasa de lamaie.
Adauga cartofii, mazarea, ceapa rumenita, amesteca bine si serveste cu pestele deasupra.
Alte retete recomandate:
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseCrumble in sus, crumble in jos, doar eu n-am facut niciodata asa ceva. Deci era cazul sa pun mana la treaba, nu credeti? Mai...
Crumble cu piersiciPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii