Cotlet de oaie cu piure de mazare si cimbru

Pentru a prepara aceasta reteta de cotlet de oaie cu piure de mazare si cimbru, sunt necesare urmatoarele ingrediente: cotlete de oaie, mazare, cimbru, ulei.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Cotlet de oaie cu piure de mazare si cimbru

Ingrediente

  • 3 cotlete de oaie
  • 400 g mazare
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei

Mod de preparare

Pentru a pregati cotlet de oaie cu piure de mazare si cimbru se opareste carnea, se unge cu putin ulei, se condimenteaza cu piper si cimbru si se pune pe gratarul incins. Separat, se fierbe mazarea, se trece prin blender sau se paseaza.


Cotletul de oaie cu piure de mazare si cimbru se serveste fiecare portie de carne cu garnitura de piure.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc