Pentru a prepara aceasta reteta de cotlet de oaie cu piure de mazare si cimbru, sunt necesare urmatoarele ingrediente: cotlete de oaie, mazare, cimbru, ulei.
Pentru a pregati cotlet de oaie cu piure de mazare si cimbru se opareste carnea, se unge cu putin ulei, se condimenteaza cu piper si cimbru si se pune pe gratarul incins. Separat, se fierbe mazarea, se trece prin blender sau se paseaza.
Cotletul de oaie cu piure de mazare si cimbru se serveste fiecare portie de carne cu garnitura de piure.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii