Cuscus

Cuscus se foloseste ca si garnitura la carne, legume, dar si in numeroase alte feluri. Sa vedem cum se prepara aceasta mancare rapida.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Cuscus

Ingrediente

  • 1 cana cuscus
  • 1 1/2 cana de apa

Mod de preparare

Cuscus se foloseste ca si garnitura la carne, legume, dar si in numeroase alte feluri. Sa vedem cum se prepara aceasta mancare rapida. Se fierbe apa si se adauga peste cuscus.
Se lasa 5 minute dupa care se amesteca cu furculita.
Se repeta procesul peste un minut si tot asa pana cuscusul se separa.


Cuscus se foloseste la tabouleh sau cu tajina sau in mod traditional cuscusul se serveste cu legume.

Sursa acestei retete este blogul culinar Mitinitta.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori