Pentru a prepara aceasta reteta de drob de miel sunt necesare urmatoarele ingrediente: maruntaie de miel, oua, ceapa verde, patrunjel, sare, piper.
Maruntaiele de miel se curata, se spala si se pun la fiert. Dupa ce au fiert si s-au racit, se toaca in masina de tocat carne. Apoi se amesteca cu 3 galbenusuri, ceapa verde, patrunjelul, sare si piper. Se amesteca bine.
Se ia o forma de chec si se unge cu ulei. Se toarna compozitia in tava si se pune la cuptor si se lasa sa se coaca.
Se serveste pe pat de salata.
Alte retete recomandate:
Ciorba de salata
Iahnie de fasole
Ciorba de miel
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii