Pentru a prepara aceasta reteta de drob de rata, sunt necesare urmatoarele ingrediente: inimi de rata, oua, ceapa verde, marar, patrunjel, piper.
Drob de rata si oua se prepara asa: se curata si se spala inimile si se pun la fiert. Fierte, se trec prin masina de tocat, se amesteca cu 3 galbenusuri, ceapa verde, verdeata, albusuri batute spuma, sare si piper. Jumatate de compozitie se rastoarna intr-o tava de chec unsa si tapetata cu pesmet. Se aseaza ouale intregi, se pune restul compozitiei de drob, se unge desupra cu putin ulei sau unt si se pune la cuptor.
Se serveste pe frunze de salata verde.
Alte retete recomandate:
Drob de miel cu halva
Drob de legume
Drob de pasare

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii