Speli carnea de vitel, o tai in asa fel incat sa ai o bucata feliata care sa infasoare la final compozitia(cca220 g). Restul de cca 280 g carne de vit
Speli carnea de vitel, o tai in asa fel incat sa ai o bucata feliata care sa infasoare la final compozitia(cca220 g). Restul de cca 280 g carne de vitel si carnea de porc, se taie cubulete si se pune la macerat in 75 ml vin rosu alaturi de 2 catei de usturoi. Peste aceasta compozitie, se adauga 120 g apa in care s-au fiert cepele, potrivite cu sare, piper si cuisoare(dupa gust). Dupa 24 h(de macerat), se da in clocot 10 min.
Se intinde felia de vitel, se unge cu unt, pe care se presoara cubulete de carne de porc, vitel si fasii de peste, precum si ciuperci, fasii de catravete murat, bucatele de usturoi.
Se infasoara felia de carne cu toate ingredientele mentionate, si se leaga cu sfoara. Cu grija se pune ruloul intr-o tava, se unge cu unt, ulei; se presara cu cimbru, si menta, se pune 75 ml vin si se introduce la cuptor.Dupa cca 90 min, se scoate si se unge cu smantana.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis
Drob usor de puiAstazi vreau sa iti arat cat de usor si simplu poti prepara acasa celebra prajitura indragita de toti copiii, prajitura felie...
Desert prajitura felie de laptePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Eu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...
Tarta cu mere si scortisoaraa) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...
Prajitura cu nuca de cocos si ciocolataFeijoada este o reteta de tocata de carne de vita cu fasole boabe, mancarea nationala a Braziliei. Este o tocana delicioasa...
Feijoada - tocana braziliana cu fasolePrima data cand le-am facut, mega bune, am facut dupa reteta Jamilei Reteta romaneasca
Desert poale-n brauOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj
Comentarii