Alinofag

Speli carnea de vitel, o tai in asa fel incat sa ai o bucata feliata care sa infasoare la final compozitia(cca220 g). Restul de cca 280 g carne de vit

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g carne vitel
  • 250 g carne de porc
  • 150 g file de somon
  • 100 g ciuperci
  • 3 cepe
  • 100 g castraveti murati
  • 4 catei de usturoi
  • 100 g unt
  • piper
  • sare
  • cuisoare(dupa gust)
  • 150 ml vin rosu
  • 50 g smantana

Mod de preparare

Speli carnea de vitel, o tai in asa fel incat sa ai o bucata feliata care sa infasoare la final compozitia(cca220 g). Restul de cca 280 g carne de vitel si carnea de porc, se taie cubulete si se pune la macerat in 75 ml vin rosu alaturi de 2 catei de usturoi. Peste aceasta compozitie, se adauga 120 g apa in care s-au fiert cepele, potrivite cu sare, piper si cuisoare(dupa gust). Dupa 24 h(de macerat), se da in clocot 10 min.

Se intinde felia de vitel, se unge cu unt, pe care se presoara cubulete de carne de porc, vitel si fasii de peste, precum si ciuperci, fasii de catravete murat, bucatele de usturoi.

Se infasoara felia de carne cu toate ingredientele mentionate, si se leaga cu sfoara. Cu grija se pune ruloul intr-o tava, se unge cu unt, ulei; se presara cu cimbru, si menta, se pune 75 ml vin si se introduce la cuptor.Dupa cca 90 min, se scoate si se unge cu smantana.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori