Alinofag

Speli carnea de vitel, o tai in asa fel incat sa ai o bucata feliata care sa infasoare la final compozitia(cca220 g). Restul de cca 280 g carne de vit

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 500 g carne vitel
  • 250 g carne de porc
  • 150 g file de somon
  • 100 g ciuperci
  • 3 cepe
  • 100 g castraveti murati
  • 4 catei de usturoi
  • 100 g unt
  • piper
  • sare
  • cuisoare(dupa gust)
  • 150 ml vin rosu
  • 50 g smantana

Mod de preparare

Speli carnea de vitel, o tai in asa fel incat sa ai o bucata feliata care sa infasoare la final compozitia(cca220 g). Restul de cca 280 g carne de vitel si carnea de porc, se taie cubulete si se pune la macerat in 75 ml vin rosu alaturi de 2 catei de usturoi. Peste aceasta compozitie, se adauga 120 g apa in care s-au fiert cepele, potrivite cu sare, piper si cuisoare(dupa gust). Dupa 24 h(de macerat), se da in clocot 10 min.

Se intinde felia de vitel, se unge cu unt, pe care se presoara cubulete de carne de porc, vitel si fasii de peste, precum si ciuperci, fasii de catravete murat, bucatele de usturoi.

Se infasoara felia de carne cu toate ingredientele mentionate, si se leaga cu sfoara. Cu grija se pune ruloul intr-o tava, se unge cu unt, ulei; se presara cu cimbru, si menta, se pune 75 ml vin si se introduce la cuptor.Dupa cca 90 min, se scoate si se unge cu smantana.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc